3 nov. 2022

Den sista generationen - Israel ett utvalt folk i Guds frälsningsplan

 
Den sista generationen
- Israel ett utvalt folk i Guds frälsningsplan -
Claes-Göran Bergstrand


Swisha 276:- till rupeba 123 117 3301,
så kommer boken hem till dig som ett brev på posten
Boken kostar 225:- och portot 51:- (Glöm inte att skriva din adress)
Det går naturligtvis att beställa den som vanligt i webbshopen eller med ett mail till info@rupeba.se


Jesus talar i Matteus evangelium om den sista generationen som ska leva och se hans ankomst till jorden. Menar Bibeln också att vi kan veta när allt detta ska ske, och hur? Fler tidstecken än någonsin tidigare går i uppfyllelse och bibliska profetior fullbordas en efter en i allt snabbare takt.

Guds frälsningsplan, där det judiska folket har en central kallelse, har funnits i Guds hjärta sedan evigheter. Därför måste Israel vara i fokus i vår tidsorientering. Om inte, blir det svårt att vara förberedd inför den profetiska tid som vi lever i.

Med en bättre förståelse för vad som hänt det judiska folket genom hela Bibelns historia, och fram till våra dagar, får vi en starkare övertygelse om Guds existens och Bibelns unika trovärdighet. Det ger hopp och trygghet inför framtiden och leder till en sund förväntan inför nästa steg i Guds profetiska agenda ...

Boken är skriven i stor kärlek och med mycket stort arbete nedlagt och den ger läsaren en introduktion till en värld som är fördold för många kristna. Historielöshet är en stor fara men här väntar nya perspektiv på att upptäckas.
Göran Lennartsson, pingstpredikant

I en tid med omfattande politiska omvälvningar och naturkatastrofer behöver Bibelns profetior om den yttersta tiden aktualiseras i kristen förkunnelse. Boken är genomarbetad och väver in Bibelns profetior i ett historiskt perspektiv och med Israel i fokus. Min förhoppning är att boken ska läsas i breda kretsar och få bli väckarklocka för Guds folk i Sverige. Jag rekommenderar boken varmt.

Torbjörn Aronson, professor Southeastern University, Tampa, Florida


Inga kommentarer: