1 mars 2023

Bönen och lovsången sprider sig vidare från Asbury

 


- Från Världen idag - (Bildtext: I torsdags avslutades mötena på Ausbury University, och nu har väckelseatmosfären med oavbruten tillbedjan börjat sprida sig till fler skolor och universitet runt om i USA. Foto: Lightstock) 

"Redan efter några dagar började rapporter komma om att det andliga skeendet spridit sig vidare till fler skolor och universitet. Nu kommer bland annat rapporter om fysiska helanden på en högskola i Texas och om hur människor döps i fontäner. På ett universitet i Kentucky ska minst 15 människor ha blivit döpta.

Paul Worcester, nationell skolledare för den amerikanska missionsorganisationen NAMB, skriver på Twitter att hundratals elever samlats på en skola i Texas för att ha möten.

”Jag har hört om otaliga andra campus som haft liknande evenemang den här veckan. Det här är inte bara en ’hype’. Elden är äkta. Gud vill ha sin generation tillbaka och de vänder sig till honom i hjärta och själ”, skriver han."

Läs mer här: https://www.varldenidag.se/nyheter/bonen-och-lovsangen-sprider-sig-vidare-fran-asbury/repwbA!9DGkkDgKXbwNHFtZW00PQ/

Inga kommentarer: