5 mars 2023

Tidig söndagsmorgon i Västerås den 5 mars

 


Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Så är den sista vintermånaden över och vi gått in i den första vårmånaden. Detta enligt kalendern. Vädermässigt kan det gott variera.

Under de kommande månaderna kommer Rut och jag att vara på resande fot i landet. Vi har fått en hel del inbjudningar att förkunna och undervisa. Vi räknar med att besöka Trelleborg, Örnsköldsvik, Umeå, Uppsala, Vallbykyrkan (Västerås), Kiruna och Stockholm.

Dessemellan räknar vi med att bidra så mycket som möjligt i hemkårens verksamhet (hemkåren = Frälsningsarmén Västerås).

I veckans "önskesången" på Frälsningsarmén i Västerås hade Rut ett kåseri om Guds övernaturliga ingripande i sitt liv med exempel från USA, Sverige och Lettland (bilden). Titeln på kåseriet var: "Var det slumpen, var det en tillfällighet eller var det Gud?"

Under mars månad firar Rut och jag också vår bröllopsdag och i nästa månadsskifte kommer vi att markera att rupeba fyller 15 år. Det var den 1 april 2008 som vi publicerade det första inlägget på vår hemsida. Sedan dess har vi publicerat nya inlägg varje dag. De flesta dagar har vi minst tre inlägg så sammanlagt har vi nog publicerat 3 inlägg om dagen x 15 år x 365 dagar = 16.425 inlägg. Men det är inte det enda som vi har gjort i rupeba men det kommer säkert mer om detta i nästa månadsskifte.

Med önskan om en välsignad ny vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: