26 mars 2023

Tidig söndagsmorgon i Örnsköldsvik



 Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Så var det söndagsmorgon igen. I torsdags la jag ut det sista inlägget i bibelstudieserien om Tessalonikerbreven i bloggen och på facebook. Det första inlägget publicerades den 2 februari och sedan har vi haft ett kapitel om dagen fram till den här veckan.
Serien om Tessalonikerbreven finns också att köpa som ett studiehäfte för 60:- (postens porto tillkommer). Du kan beställa det i vår webbshop på www.rupeba.se eller genom ett mejl till info.rupeba.se.

Vi räknar med att fortsätta med Torsdagsbibelstudiet, men vi har ännu inte bestämt vad vi ska studera på torsdagarna.

I fredags la vi också ut det sista avsnittet från psalm 119. Det blev totalt 22 avsnitt.

I fredags morse satte vi oss i bilen för att köra 54 mil upp till Örnsköldsvik för att undervisa på Distansbibelskola Norr. Vi möttes av snöberg som var flera meter höga (bild 1). Kursen genomfördes på Frälsningsarmén i Örnsköldsvik (Bild 2).

Det är en stor förmån att få undervisa på Distansbibelskolan. Det har vi fått göra varje år sedan vi flyttade hem från Norge senaste gången 2017. Vi har sällan mött grupper som varit som "hungriga" och motiverade att få med sig så mycket som möjligt från bibelundervisningen.

På fredagskvällen började undervisningen med Tessalonikerbreven och lördagen blev en heldag med bibelundervisning, Galaterbrevet, Efesierbrevet och lärjungaskap. Kvällen avslutades med lovsång och vittnesbörd.

Nu är det söndagsmorgon och den börjar med ytterligare ett bibelstudium som handlar om Guds rike och därefter är det gudstjänst klockan 11:00. Helgen avslutas med middag och därefter packar vi ihop våra grejor och kör söderut hem till Västerås.

Med önskan om en ny välsignad vecka.
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: