7 mars 2023

Väckelsen från Asbury sprider sig över hela USA!

 

- Från CBN-news; Bild: Beth Sanders -

Väckelsen som startade vid Asbury University har spridit sig över hela landet. Den poppar upp i alla slag av samlingar, från sekulära College till teatrar till ungdomssamlingar och till speciella samlingar i kyrkor. Människor gensvarar passionerat till Guds utgjutande av den Helige Ande.

Det kommer rapporter från människor som väljer att ge sina liv till Jesus efter att ha sett filmen "Jesusrevolutionen". Här ser vi en fantastisk filmsnutt om hur bön och väckelse bryter ut i en biosalong i Miami, Florida (Du kan se filmsnutten i den engelska artikeln).

Evangelisten Nick Hall sprider väckelsefacklan överallt han kommer. Han försöker hyra en enorm arena i Oklahoma efter att ha gjort detsamma i Florida.

Hall rapporterar att Guds utgjutande av sin kraft leder till att människor bekänner sina synder såsom pornografi, marijuana och många andra saker vid Oral Roberts universitet.

Hall säger vidare "Jag kan knappt finna ord till vad Gud gör just nu över hela vårt land... hungern i denna generation är olik allt jag tidigare upplevt i mitt liv".

Läs mer här (artikeln är på engelska):   https://www1.cbn.com/cbnnews/us/2023/march/revival-goes-nationwide-hits-theaters-after-jesus-revolution-film-as-well-as-oru-portland-ohio-state


Inga kommentarer: