2 jan. 2023

Gott Nytt År 2023


Ett nytt år har just börjat. Egentligen vet vi ingenting om hur det nya kommer att bli. Kanske kommer Jesus tillbaka under året och då räknar jag med att det mesta av det vi tänkt oss under året inte kommer att genomföras. Det finns naturligtvis många andra saker som eventuellt kommer att hända under året. Det finns många orosmoln framöver, men det bör inte hindra oss för att planera, och här kommer några tankar inför 2023.

SKRIVA
Vi räknar med att fortsätta att skriva artiklar och böcker.
Vi lägger mycket tid varje dag på att uppdatera vår hemsida och Facebooksida.
Rut har en del översättningsuppdrag från engelska till svenska. Bland annat  anlitas hon av en kristet bokförlag för att översätta böcker.

TALA
Att undervisa och förkunna har varit en viktig del av våra liv de senaste 47 åren. Inför det kommande året har vi fått inbjudningar att ha helger i Kiruna (Sveriges nordligaste kår), Trelleborg (Sveriges sydligaste kår) och en del platser däremellan.
Vi har även detta år fått inbjudan att undervisa på Frälsningsarméns distansbibelskola Norr i Örnsköldsvik.

MENTORSSKAP
Vi har under flera år varit mentorer för frälsningsofficerare i Sverige, Norge och Lettland och vi räknar med att fortsätta vara tillgängliga som mentorer för Frälsningsofficerare i Sverige. 

 

Inga kommentarer: