15 maj 2023

Veckans bok: FRÅN NORR TILL SÖDER - CARL-ERIK SAHLBERG

 


Vi kommer varje måndag en tid framöver att lägga ut en bok från vår webbshop med 10 procents rabatt. Erbjudandet gäller hela veckan.

Veckans bok är inbunden och kostar normal 275:- men denna vecka kan du köpa den för 250:- (postens porto tillkommer). Beställ den genom ett mejl till info@rupeba.se.

Från bokens baksidetext:
En av vår tids mest omtyckta och folkkära kristna personligheter, Carl Erik Sahlberg, berättar öppet om sitt liv tillsammans med "överraskningarnas Gud". Det blir en personligt skildrad livsresa från norr till söder - där en ganska blyg jämtlandspojke går från att vara en av Sveriges yngsta präster 
till att senare i livet skriva sina innehållsrika memoarer vid foten av berget Kilimanjaro i Tanzania.

Carl-Erik Sahlberg skriver om oväntade bönesvar och välsignelser. Om biskopsval, det framgångsrika diakonala arbetet i S:ta Clara i Stockholm, tv-gudstjänster och kungliga utmärkelser. Och om arbetet bland föräldralösa barn tillsammans med hustrun Overa. Men han berättar också om svårigheterna. Om kampen för kyrkans överlevnad. Om sorgerna. Och om den personliga livskrisen - kraschen - som få visste om, men som nästan kom att krossa honom. Om malarian och cancerbeskedet."

Inga kommentarer: