8 nov. 2023

Vittnesbördet: Livet förvandlades på en kväll när Maja fann friden i Jesus


(Bildtext: Maja Appelkvist fick hela sitt liv förvandlat på en enda kväll när hon fick uppleva friden från Jesus hemma i sin lägenhet. Foto: Privat)

Maja och hennes kompis, Emil, började prata med varandra på Instagram via röstmeddelanden. Hon berättade om att hon höll på med new age, han att han trodde på Jesus.

– Han började prata om Jesus och det var intressant att höra. Sedan sade han typ: när du kommer hem, så be från hjärtat till Gud. Fråga om han finns och tillkalla Jesus Kristus, så kommer han uppenbara sig för dig.

Hemma i sin lägenhet gjorde Maja Appelkvist först sin sedvanliga månritual. Men sen föll hon på knä och bad till Gud att han skulle ge henne ett tecken om han fanns på riktigt.

– Det första som hände var att jag verkligen kände den där friden som Bibeln pratar om. Det var något jag aldrig känt tidigare.

Strax efter sin bön bär hon i väg ett ljus hon haft vid ritualen, och där stearin börjat rinna ut på golvet. Hon går för att slänga ljuset, men ser hur en figur avbildats i det smälta stearinet. En figur som ser ut som en bild av hur Jesus håller ett barn i sin famn, allt inramat av ett hjärta.

– Jag kunde inte tro mina ögon. Det var så många detaljer. Jag visste direkt att det var Jesus, det var så sjukt coolt. Jag bad om ett tecken en minut tidigare och så fick jag se det där i stearinet.

Det förvandlade hennes liv fullständigt – på en gång.

Läs mer i Världen idag: 
https://www.varldenidag.se/vittnesbord/livet-forvandlades-pa-en-kvall-nar-maja-fann-friden-i-jesus/repwjl!7W9lSJqguo7@O3X8BXfAYw/

Inga kommentarer: